Batavus

Batavus

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek.

bezoek de website


BSP

BSP

Onze norm De beste fiets bouwen voor jou, dat is wat wij willen, hier gaan wij 100% voor. Met de beste fiets bedoelen wij ook een echt degelijke, sterke fiets. Bij elke BSP zie je deze inzet altijd terug: bij het loopwerk is er een compromisloze keuze voor kwaliteit, altijd een hoogwaardig trapas en betrouwbare Shimano naven. Altijd kiezen wij voor dikke spaken in het achterwiel en ook in het voorwiel, in combi met kwaliteits velgen zodat je verzekerd bent van echt sterke wielen. Kijk naar de dikke stalen spatborden en bij de meeste modellen 5mm dikke spatbordstangen, een BSP kan op zijn zachtst gezegd tegen een stootje. Maar met de keuze voor kwaliteit stoppen we nog niet, een BSP is dan nog zeker niet af: een BSP moet ook echt lekker fietsen. Veel aandacht wordt gestopt in de juiste geometrie en zithouding, hierbij is alles erop gericht om voor jou een fiets te bouwen welke heerlijk zit en echt lekker fietst. Fiets BSP, cycle the Dutch way!

bezoek de website


Gazelle

Gazelle

Zin in fietsen! Jouw fiets moet je iedere dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet je juist energie geven. Zodat je lekker kunt genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging. Je fietst slim de stadsfile voorbij en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Even de wind door je haren voelen, of je hoofd leeg maken na een dag werken: dat is toch ontspannen thuiskomen. Om dat gevoel te realiseren is een fiets pas Gazelle-waardig als deze de perfecte drie-eenheid heeft van heerlijk licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Want bij Gazelle geloven wij: hoe beter je fiets, hoe vaker je fietst! Al vanaf 1892 doen wij er alles aan om de mooiste kwaliteitsfietsen te maken die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer ‘zin om te fietsen’

bezoek de website


Huka

Huka

Dichterbij een ideale wereld In een ideale wereld heeft iedereen dezelfde mogelijkheden. Huka brengt die wereld iets dichterbij, met een assortiment dat een fysieke beperking (deels) opheft. In onze visie leveren we geen producten, maar mobiliteit, onafhankelijkheid en gemak. En dat doen we al sinds 1975. Tijdens onze bestaansperiode hebben we de markt niet alleen leren kennen, maar ook richting gegeven. We innoveren, zijn creatief en werken met passie aan een breed mobiliteits- en revalidatieassortiment. Die ondernemende inslag betekent ook dat we goed kijken en luisteren naar de branche en oplossingen bieden waar vraag naar is.

bezoek de website


Juncker

Juncker

Juncker Bike Parts is één van de grootste distributeurs van fietsonderdelen & accessoires in de Benelux. Ons brede assortiment omvat ruim 15.000 artikelen. Vanuit ons centrale magazijn in Apeldoorn leveren wij aan fietsenwinkels in Nederland, België en Luxemburg. Juncker Bike Parts is exclusief distributeur van bekende merken als XLC en Cateye. Daarnaast is Juncker de enige distributeur die de grootste bandenmerken (Schwalbe, Vredestein, Michelin, Continental, Kenda) én high end onderdelenmerken als Campagnolo en SRAM in het assortiment heeft.

bezoek de website


Loekie

Loekie

Loekie is al ruim 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen van 12,5 tot en met 22 inch, voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. Misschien heb je zelf ook wel leren fietsen op een Loekie kinderfiets!

bezoek de website


Rih

Rih

Kennis is goud waard Het merk RIH bestaat sinds 1921 toen de eerste fietsen gebouwd werden in de Amsterdamse Jordaan. Dankzij de vele successen in de wielersport groeide de bekendheid van het merk. In de loop der jaren zijn 63 wereldkampioenen en olympisch-goud-winnaars op onze fietsen over de eindstreep gekomen, waardoor wij veel specialistische kennis hebben opgebouwd.

bezoek de website


Sensa

Sensa

Sensa Bikes is een grote internationale speler op fietsgebied, maar komt gewoon uit het Twentse Almelo. Sensa heeft een grote collectie fietsen in alle segmenten die zich moeiteloos kan meten met modellen van de concurrent. Toch weet Sensa de hoge kwaliteit altijd te conbineren met een zeer scherpe prijs.

bezoek de website


Skeeler en Wielerclub Twenterand

Skeeler en Wielerclub Twenterand

SWC Twenterand is van oorsprong een Vriezenveense Skeelerclub. In de winter kunnen de skeeleraars zich aansluiten bij IJsclub Twenthe uit Almelo. Sinds een aantal jaren bestaat de club ook uit een afdeling fietsen. Het fietsen gebeurt op de weg (wielrennen) en offroad (mountainbike). Hiervoor heeft de club opgeleide wegkapiteins in haar gelederen. Het skeeleren vindt plaats bij IJsclub de Eendracht te Vriezenveen

bezoek de website


Sparta

Sparta

In 2017 bestaat Sparta 100 jaar. In de 100 jaar dat Sparta bestaat, heeft Sparta voor de nodige innovaties gezorgd. Dit zal óók in de toekomst gedaan blijven worden. Dankzij nieuwe technologieën ontstaan verassende, nieuwe mogelijkheden. Deze mogelijkheden wil Sparta blijven toepassen op de nieuwe generaties e-bikes. Hoe mooi zou het zijn als je fiets andere weggebruikers laat weten waar je bent, zodat de 'dode hoek' verleden tijd wordt? Of dat je fiets alle informatie van je smartphone kan gebruiken om je van dienst te zijn? Door zulke vragen te blijven stellen blijft Sparta inspelen op de steeds specifiekere wensen van de toekomstige fietser. Zo zorgen we er voor dat iedereen op zijn manier kan genieten van onze energie. Kortom; Enjoy the Energy, óók in de toekomst.

bezoek de website


Contactgegevens

  • Westeinde 603
  • 7671 GC, Vriezenveen
  • info@smoestweewielers.nl
  • (0546) 56 16 37
  • KvK: 84786043
  • BTW: NL863368578B01
  • IBAN: NL32RABO0106728288

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08:30 tot 18:00
Woensdag:  08:30 tot 18:00
Donderdag:  08:30 tot 20:00
Vrijdag:  08:30 tot 18:00
Zaterdag:  08:30 tot 16:00
Zondag:  gesloten
 
Koopavond alleen gedurende zomertijd!!


Facebook


Onze merken

Advanced Ebike Das Original
Alpina
Batavus
Bike Fun
BSP
Gazelle
Huka
Juncker
Loekie
RIH
Sensa
Sparta
Sparta Young